Hévizi Tamás

rendező-operatőr
ügyvezető

1988-ban kezdtem a Magyar Televízióban dolgozni stúdiótechnikai munkakörben. 1992-óta készítek önállóan reklám, illetve PR-filmeket, mint rendező, operatőr és vágó. 1997-től hír- és magazin-műsorokat rendeztem az RTL Klub-nál.
2001-től több tévétársaságoknál dolgoztam  mint rendező, illetve operatőr (TV2, MTV, Friderikusz Produkció, ATV, Duna TV).
Segíti a munkámat, hogy 2004 óta hivatásos repülőgép vezetői szakszolgálati engedéllyel rendelkezem, pilótaként több, mint 500 órát töltöttem a levegőben.

Váradi Ádám

drón-pilóta
ügyvezető

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a hobbim a munkám is egyben. Hogy alkalmazhatom a drón reptetés terén szerzett több éves tapasztalatomat annak érdekében, hogy a legapróbb részletekig megvalósítsam a rendező és vezető operatőr vízióját. Eközben mindent megteszek azért hogy biztosítsam minden díszletben dolgozó kolléga biztonságát: úgy gondolom hogy a biztonság ebben a szakmában nem csak egy szükséges, hanem az egyik legfontosabb követelmény amit egy több mint huszonöt kilós drónt reptető pilótával szemben támasztani kell. Legyen az a leghidegebb mínusz húsz fokos magyar tél, vagy a perzselő marokkói nyár negyven foka, az én dolgom az, hogy a drón pontosan úgy repüljön ahogy kell a snitt sikeres megvalósításához. Gyorsan, hatékonyan, és biztonságosan.

Gereczi Tamás

kereskedelmi vezető

Tíz éve foglalkozom marketing és értékesítési feladatok ellátásával. Amatőr fotósként és a repülés szerelmeseként engem is vonz a légifelvételek készítése, és igyekszem egy-egy kreatív ötlettel hozzájárulni a produkció megvalósításához is. Fő feladatom azonban a megrendelőkkel való kapcsolat gondozása, igényeik felmérése, és szolgáltatásaink népszerűsítése.

Várjuk megkeresését!

MŰSZAKI MEGBÍZHATÓSÁG. FOLYAMATOS FEJLESZTÉS. PONTOS MEGVALÓSÍTÁS.

KAPCSOLAT