Bemutatkozunk

hr

2012 óta készítünk csúcsminőségű légifelvételeket nagy teljesítményű drónokkal. Több, mint 4500 felszállást végeztünk Magyarországon és külföldön egyaránt. Forgattunk Svájcban, Marokkóban, Horvátországban, Szlovákiában és Romániában.

Speciális technika

Nagy teljesítményű drónjainknak és speciális technikánknak köszönhetően minden filmes igényt ki tudunk elégíteni. Nagy gyakorlattal működtetjük és üzemeltetjük ezt a különleges technikát.

Részletek

Drón felvételeink megadják a képi világ esszenciáját.

Keressen bennünket!

Stábunk

hr

 Magyarország leggyakorlottabb drón pilótája a rezzenéstelen repülést, profi operatőrünk a képi világ és a kompozíció profizmusát garantálja.
A műszaki megbízhatóságot, minőséget és a fejlesztéseinket a háttérben dolgozó gépész- és villamosmérnök kollégáink biztosítják.

Hévizi Tamás

RENDEZŐ – OPERATŐR
ÜGYVEZETŐ

Váradi Ádám

DRÓN-PILÓTA
ÜGYVEZETŐ

Gereczi Tamás

KERESKEDELMI VEZETŐ

Profizmus és biztonság

A külső helyszíni és stúdióban készült felvételeink közben elsődleges feladatunknak tartjuk a rendező és a vezető-operatőr elképzeléseinek megvalósítását, miközben a színészek, a stáb és a technika biztonságát folyamatosan szem előtt tartjuk.

GALÉRIA

hr

Akikkel már együtt dolgoztunk

hr

Rólunk mondták

hr

Vannak olyan esetek, amikor hagyományos “földi” kamerával nem könnyű látványos külső felvételeket forgatni: mint pl. az Audi Hungaria hatalmas gyár területéről, vagy a SPAR logisztikai központjáról. Az Airfilm stábja viszont precízen és kitűnő minőségben megoldotta ezeket a légi felvételeket. Köszönet érte!

Kovács Krisztián, NXTSTUDIO | NEXTPRODUCTION

Tamás és Ádám, mintha a gondolatainkban olvastak volna. Hajnaltól estig a legnagyobb hőségben is minden pillanatban figyelni tudtak a munkára és ránk. Akkor sem fáradtak el, amikor mi már igen – még akkor is kipróbáltak inkább egy újabb kanyart és magasságot. Megérte. A képek végül csodálatosak lettek.
Amikor egy helyszínre nem tudtunk velük menni instruálni, onnan is hibátlan anyagot hoztak vissza.
Szakmailag magasan képzettek, emberileg barátiak, akikkel jó egy csapatban dolgozni!
Köszönjük!

Hegyi Nóra, ART VADER MOTION

Airfilm Showreel

MŰSZAKI MEGBÍZHATÓSÁG. FOLYAMATOS FEJLESZTÉS. PONTOS MEGVALÓSÍTÁS.

KAPCSOLAT