STÁBUNK

stab_hevizi

Hévizi Tamás
produkciós vezető, rendező – operatőr

1988-ban kezdtem a Magyar Televízióban dolgozni stúdiótechnikai munkakörben. 1992-óta készítek önállóan reklám, illetve PR-filmeket, mint rendező, operatőr és vágó.
1997-től hír- és magazin-műsorokat rendeztem az RTL Klub-nál.
2001-től több tévétársaságoknál dolgoztam  mint rendező, illetve operatőr (TV2, MTV, Friderikusz Produkció, ATV, Duna TV).

Segíti a munkámat, hogy 2004 óta hivatásos repülőgép vezetői szakszolgálati engedéllyel rendelkezem, pilótaként több, mint 500 órát töltöttem a levegőben.

alap-iv3
stab_varadi
Váradi Ádám
modellhelikopter-pilóta

2008-ban kezdtem a modellezést, azóta több mint 1000 felszállást és közel 300 repült órát tudhatok magam mögött. 2011-ben a sok gyakorlásnak köszönhetően elnyertem az Országos Bajnoki címet.

A versenyzés nagy segítséget nyújt a légifelvételek készítésében, mert a helikopter pontos vezetése elengedhetetlen a jó minőségű felvételekhez.

alap-iv3
gereciGereczi Tamás
kereskedelmi vezető

Tíz éve foglalkozom marketing és értékesítési feladatok ellátásával. Amatőr fotósként és a repülés szerelmeseként engem is vonz a légifelvételek készítése, és igyekszem egy-egy kreatív ötlettel hozzájárulni a produkció megvalósításához is. Fő feladatom azonban a megrendelőkkel való kapcsolat gondozása, igényeik felmérése, és szolgáltatásaink népszerűsítése.

alap-iv3